Актрисата Ан Хечи почина седмица след тежката катастрофа. Припомняме, че 53-годишната

...
Актрисата Ан Хечи почина седмица след тежката катастрофа. Припомняме, че 53-годишната
Коментари Харесай

Почина катастрофиралата американска актриса Ан Хечи

Актрисата Ан Хечи умря седмица след тежката злополука. Припомняме, че 53-годишната актриса се блъсна с автомобила си в къща в Лос Анджелис и бе сложена в кома с тежки изгаряния. Днес фамилията й е спряло апаратите, които са поддържали Ан в кома, заяви " Дейли мейл ".

За гибелта на актрисата заяви приятелката й Нанси Дейвис с обява в инстаграм. Семейството на Хечи също удостовери новината.

" В парадайса към този момент има още един ангел. Ан беше най-милия и угрижен човек, който познавах. Сърцето ми е разрушено ", написа Нанси в обществените мрежи.



Ан Хечи беше приета в болница на 5 август след ужасната злополука, която провокира пожар. Вчера близки на актрисата потвърдиха, че тя е в мозъчна гибел и животът й се поддържа от апарати, с цел да може органите и да бъдат взети за донорство.

" Благодарим на всички за положителните думи и молебствия. За страдание контузиите на Ан са несъвместими с живота ", споделиха от фамилията.

Мнозина се надяваха актрисата да се възвърне. Пожарникари споделиха, че тя е разговаряла с тях, когато са я измъкнали от колата. В болничното заведение обаче тя губи схващане и на 8 август от фамилията й оповестиха, че е в извънредно сериозно положение и е изпаднала в кома.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР